Miere

Miere de floarea soarelui
Preț 20 lei / kg.

Descriere

Mierea de floarea soarelui poate fi cu siguranță în topul celor mai bune. Oricine se gândește la sănătate va găsi un loc pentru mierea de floarea soarelui la masa sa.

Mierea de floarea soarelui este foarte gustoasă, având o ușoară aromă de semințe de floarea-soarelui. Acest tip de miere este, în general una care se cristalizează rapid, culoarea sa depinzând de conținutul de flavonoide, variind de la auriu la portocaliu.

Foarte puțini știu că mierea de floarea soarelui este absolut pură. Substanțele dăunătoare și poluanții din sol sunt reținuți în tulpina plantei astfel încât nectarul pe care albinele îl colectează rămâne intact.

Proprietăţi şi caracteristici

Mierea de floarea soarelui este recunoscută în întreaga lume drept un produs de calitate. Are bune proprietăți antioxidante, ceea ce o face un bun tratament natural pentru toate tipurile de răceală sau gripă și simptomele lor rele cum ar fi strănutul, durerile de gât și febra. De asemenea, este recomandată pentru stomac și pentru intestine, boli pulmonare și afecțiuni renale.

Este foarte utilă pentru persoanele în vârstă care au nevoie de odihnă și de energie suplimentară, dar și pentru copii în timpul dezvoltării lor (stimulează sistemul imunitar).

La fel ca toate celelalte tipuri de miere, are proprietăți antimicrobiene. Se recomandă pentru vindecarea rănilor, dermatită, rinită și sinuzită (utilizată pentru spălare, diluată cu apă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *