Miere

Mierea de rapiță
Preț 20 lei /kg.

Descriere

Aceasta este o miere monofloră, adică este produsă în cea mai mare parte din nectar și, uneori, din polenul de flori de rapiță. Mierea de rapiţă este colectată în luna mai şi este una dintre primele recolte de miere ale anului. Acest tip de miere are câteva caracteristici unice, cum ar fi un timp de cristalizare rapid și un gust delicios. Mierea de rapiță este preferată de mulți iubitori de miere, deoarece nu este foarte dulce.

Proprietăţi şi caracteristici

Mierea de rapiță are proprietăți de vindecare, fiind recomandată pentru tratarea problemelor de sănătate a rinichilor precum şi a bolilor legate de ochi. Uleiul de plante de rapiţă conţine Q3, un element extrem de important pentru dezvoltarea osoasă. Din acest motiv, mierea de rapiță este utilizată pentru a trata osteoporoza. De asemenea, ajută la regenerarea și menținerea elasticității pereților vasculari. Consumul de miere din rapiță protejează ficatul, splina și pancreasul de diverse boli. Este recomandat persoanelor care suferă de arsuri la stomac datorită acidității foarte scăzute.

Abundența vitaminei E în acest produs natural este de o importanță primordială atunci când vine vorba de încetinirea îmbătrânirii pielii, care va arăta vitală și sănătoasă ca urmare a consumului de miere de rapiță.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *