Miere

Miere polifloră
Preț 20 lei /kg.

Mierea poliflora este cea mai cunoscuta dintre toate sorturile de miere de albine.

Mierea poliflora este rezultata din nectarul mai multor flori si datorita acestui lucru este una din cele mai complete sortimente de miere.

Mierile poliflore sunt diferite in functie de plantele din care albinele culeg nectarul. Mierea poliflora poate avea diverse nuante (galben-rosiatic-maroniu) in functie de nectarul plantelor de la care a fost culeasa.

Mierea poliflora este produsul multor plante de pe câmp şi are în compoziţia sa diverse minerale, vitamine şi principii active pe care plantele le transmit, prin albine, mierii şi, prin miere, omului.

Un alt lucru pe care mulţi consumatori, fideli sau ocazionali, nu-l ştiu e că mierea polifloră se cristalizează tocmai pentru că este naturală. Trebuie să se ştie că zahărul adăugat artificial nu se mai cristalizează.

Mierea polifloră este un aliment complet, poate cel mai complet aliment natural din câte există. Este compusă din zaharuri simple, fructoză, glucoză, vitamine din complexul B, vitamina C, enzime şi minerale.

Mierea polifloră stimulează pofta de mâncare, îmbunătăţeşte digestia, ajută funcţiile ficatului şi creşte procentul de hemoglobină în sânge. Una-două linguriţe de miere luate dimineaţa, pe nemâncate, cu un pahar de apă la temperatura camerei, uşurează digestia.

Trebuie să se ştie că mierea de albine, ca medicament, nu are proprietăţi miraculoase, dar consumul constant ca aliment de sine stătător ori îndulcitor pentru cafea, ceai, sucuri preparate în casă are beneficii incontestabile asupra întregului organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *